Weger netwerk

GepeS B.V. uit Harderwijk biedt een weger aan die u eenvoudig op uw netwerk kunt aansluiten. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht van de resultaten en kunt u oude resultaten op een later moment raadplegen. Wat zijn uw eisen en wensen betreft een weger die u aan uw netwerk kunt aansluiten? Wij horen het graag! Samen gaan we op zoek naar het product dat geheel aan uw verwachtingen voldoet.

Een weger gekoppeld aan een kraanweeg netwerk

Nooit meer een vrachtwagen die overbeladen is en een volledig traceable systeem? GepeS B.V. levert zowel de apparatuur als de software. Draadloos en geijkt kan ons weger netwerk gewichten doorgeven via een radiomodem aan een 1310 indicator grondstation. De data wordt teruggestuurd naar de weegplek waar een barcodelabel wordt afgedrukt met de gegevens. Oftewel, een zeer efficiënte en vooral effectieve manier van wegen. Wilt u ook een weegsysteem installeren waardoor uw productieproces verbeterd wordt? Vraag vandaag nog een kennisgesprek aan. Ook voor diverse weegschalen schakelt u ons in. Denkt u aan onder andere de soorten weegschalen:

 

Officieel importeur en distributeur van industriële weegschalen

Al sinds 1993 zijn wij zowel importeur als distributeur binnen de Benelux van Avery Weigh-Tronix weegproducten. De weegapparatuur wordt in meer dan 100 landen verkocht onder merken zoals Salter Brecknell, Salter en NCI. Uiteraard voldoen alle producten aan de ISO 9001/EN 29001 eisen. In welk weger netwerk bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)341 432 231.

Bel 034 - 1432231

Heeft u nog vragen over Weger netwerk?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen Bel 034 - 1432231
  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell