Weegsysteem vrachtwagen

Een professioneel weegsysteem voor een vrachtwagen laat u leveren door GePeS uit Harderwijk. In ons assortiment industriële weegschalen vindt u een grote verscheidenheid aan producten van uitstekende kwaliteit. Al onze weegsystemen zijn gemaakt voor zwaar en dagelijks gebruik waardoor ze ook in de zware industrie en de bouw toepasbaar zijn. Bent u nog op zoek naar een mechanisch of elektronisch weegsysteem? Bij GePeS b.v. hebben we het allemaal voor u, en kunnen we de systemen tevens naar uw wensen en toepassing aanpassen en leveren.

Weegsysteem voor een vrachtwagen van GePeS B.V. uit Harderwijk

Al sinds 1993 leveren we bij GePeS weegsystemen van het toonaangevende merk Avery Weigh-Tronix, de grootste leverancier van industriële weegapparatuur wereldwijd. Bij GePeS vindt u weegapparatuur uit belangrijke productgroepen, namelijk:

Bent u nog op zoek naar een weegsysteem voor een vrachtwagen, een nauwkeurige weegschaal voor in uw laboratorium of een van onze andere weegsystemen? Bij GePeS b.v. vindt u het allemaal!

Interesse? Neem contact op

Heeft u interesse in een weegsysteem voor de vrachtwagen of een van de anderen producten? Vraag onze specialisten dan vrijblijvend om een klantgericht advies, een gratis offerte of meer informatie. Ook voor proces gebonden software voor uw weegapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres! Voor aanvragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)341 432 23.

Bel 085 - 7325638

Heeft u nog vragen over 'Weegsysteem vrachtwagen'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met * zijn verplicht

  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell