Weegindicator draadloze

Voor een standaard weegindicator of draadloze weegindicator gaat u direct naar GePeS B.V. In het uitgebreide aanbod industriële weegapparatuur van GePeS vindt u voor het grootste gedeelte producten van Avery Weigh-Tronix Inc. Dit toonaangevende merk voorziet bedrijven over de hele wereld al jaren van hoogwaardige kwaliteit weegsystemen in allerlei soorten en maten. Ook bij GePeS vindt u de meest uiteenlopende collectie waardoor we u in Nederland altijd kunnen voorzien van de juiste weegapparatuur voor uw bedrijf!

Programmeerbare weegindicator: verschillende draadloze keuzes

Naast diverse weegschalen hebben we ook digitale weegindicators, software en weegcomponenten van het topmerk Avery Weigh-Tronix voor u. GePeS evenals Avery Weigh is continue op zoek naar verbetering en innovatie op het gebied van weegsystemen om de vraag van de markt zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden en in te spelen op de wensen van de klant. Onze nieuwste aanwinst, de draadloze weegindicator model 1310, is daarvan een mooi voorbeeld. Deze volledig programmeerbare weegindicator biedt standaard mogelijkheden zoals een analoge ingang, groot geheugen, numeriek toetsenbord en vrij programmeerbare software.

Neem contact op voor uitgebreide opties betreft een draadloze weegindicator

Naast deze standaard mogelijkheden bieden we u opties tot het creëren van netwerken, analoge uitgangen, het koppelen van weegsystemen, extra geheugen, intern modem en extra weegschaal ingangen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of zou u graag een deskundig advies ontvangen? Neem dan even contact met ons op via telefoonnummer +31(0)341 432 23.

Bel 034 - 1432231

Heeft u nog vragen over Weegindicator draadloze?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen Bel 034 - 1432231
  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell