Veerunster kopen

Een industriële veerunster kopen doet u bij GePeS B.V. uit Harderwijk! De unster is een van de oudste weegsystemen en bestaat uit twee armen van ongelijke lengte waaraan handelswaar werden gewogen. Door het gebruik van verschillende haken en schaaltjes konden verschillende hoeveelheden gewichten worden gemeten waardoor het een ideaal hulpmiddel van op markten. Door de jaren heen is de unster erg gemoderniseerd en zijn verschillende typen op de markt verschenen. Bij GePeS B.V. helpen we u graag bij het vinden van de juiste weegschaal om uw doelen te kunnen bereiken.

Voordelen van een veerUnster kopen bij GePeS B.V. uit Harderwijk

Op dit moment kunt u bij GePeS B.V. onder meer terecht voor een digitale unster, een veerunster en vele andere weegapparaten. De veerunster wordt ook wel aangeduid als weeghaak en wordt nog steeds in veel bedrijven gebruik voor metingen. De grote voordelen van dit weegsysteem zijn:

  • De grotere snelheid waarmee het gezochte gewicht gevonden wordt;
  • Geen gebruik van grote set.

Het is echter geheel van uw proces en werkzaamheden afhankelijk of een unster de juiste weegapparatuur voor uw bedrijf is. Bij GePeS B.V. infomeren en adviseren we u graag over de voor- en nadelen van de verschillende weegsystemen en komen we graag eens langs om de situatie met u te bekijken!

Meer informatie over het kopen van een Veerunster

GePeS B.V. is al ruim 50 jaar werkzaam als verkoper van industriële weegschalen. Door de jarenlange ervaring en beroepskennis kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij het vinden van de juiste weegsystemen voor uw bedrijf. Naast een uitgebreid aanbod kunt u bij ons altijd rekenen op een klantgerichte service, een snelle en flexibele levering en producten van een uitstekende kwaliteit. Voor vragen en meer informatie over het kopen van een Veerunster vragen we u contact met ons op te nemen via telefoonnummer +31(0)341 432 23. Wij helpen u graag verder!

Bel 085 - 7325638

Heeft u nog vragen over 'Veerunster kopen'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met * zijn verplicht

  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell