Unster

Een onderdeel van het Avery Weigh-Tronix programma is de oude bekende Unster weegschaal die onder de merknaam Salter al sinds 1760 op de markt wordt gebracht. Een mechanische Unster leent zich voor allerlei doeleinden binnen de industrie. Daarbij verkopen we bij GePeS B.V. uit Harderwijk voornamelijk producten van het kwaliteitsmerk Avery Weigh-Tronix groep. Of u nu op zoek bent naar een palletweegschaal, een tafelweegschaal, een babyweger of een digitale Unster bij ons vindt u het allemaal!

Gebruik een digitale Unster weegschaal

In ons uitgebreide assortiment Avery Weigh-Tronix producten vindt u onder meer verschillende uitvoeringen van een digitale Unster. Sinds 1760 wordt dit type weegschaal al op de markt gebracht en kan gemakkelijk gebruikt worden voor diverse doelen binnen de industrie. Waar vroeger nog handmatig gewichten werden opgelezen wordt tegenwoordig vaker gekozen voor een digitale weegschaal. Bij GePeS B.V. vindt u op het moment een viertal staafUnsters met een weegvermogen van 1 tot 40 kg. Wilt u een digitale Unster kopen voor hogere gewichten? Dan hebben we voor u een klokmodel met een weegvermogen tot 300 kg.

Specificaties Unster modellen

Een viertal verschillende modellen staafUnsters worden geproduceerd in de lage capaciteiten variërend van een weegvermogen van 1 kg tot 40 kg. Wanneer hogere weegvermogens nodig zijn, is het “klokmodel” Unster kopen (model 235/6S) of 235/10X) welke weegvermogens bieden tot 300 kg. Tenslotte biedt het fabrikaat Dillon mechanische Unsters met weegvermogens van 1000 tot 10.000 kg. Deze kraanUnsters zijn specifiek bedoeld voor dynamometer doeleinden en bieden een extra sleepwijzer voor het tonen van de hoogst gemeten last. Het fabrikaat Dillon maakt deel uit van Avery Weigh-Tronix en is marktleider in haar segment.

Neem contact op voor het kopen van een Unster

Bent u zoekende naar de juiste oplossing voor uw vragen op weeggebied, neem dan contact met GepeS B.V. op door te bellen met telefoonnummer +31(0)341 432 23. Via bovenstaand menu kunt u reeds het volledige gamma weegtoestellen voor bijvoorbeeld uw vrachtwagen en Unsters bekijken. Welke Unster gaat u kopen?

Bel 085 - 7325638

Heeft u nog vragen over 'Unster'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met * zijn verplicht

  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell