Salter weegschaal

Bij GePeS B.V. uit Harderwijk kunt u terecht voor een Salter weegschaal in alle maten en soorten. Deze staat inmiddels bekend als unster weegschaal en is al eeuwen oud. Vroeger werd deze veelal gebruikt op de markt om producten tegen andere producten te ruilen. Tegenwoordig is de Salter weegschaal een stuk moderner van uitvoering en kunnen digitaal cijfers worden afgelezen, opgeslagen en verwerkt. Bij GePeS B.V. weten we precies wat de mogelijkheden en de reikwijdte van de verschillende weegschalen zijn en adviseren we u dan ook graag over de juiste weegschaal voor uw productieproces!

Verschillende modellen van de Salter weegschaal

Al vanaf 1760 worden diverse modellen van de Salter weegschaal geproduceerd voor diverse doeleinden. Waar de weegschaal vroeger voornamelijk op markten werd gebruikt, wordt in deze tijd ook veel gebruik gemaakt van deze weegschaal in de industrie, voedingsbranche en in laboratoria. Bij GePeS B.V. zijn we al ruim 50 jaar werkzaam als leverancier van industriële weegschalen in Nederland en kunnen we u dan ook perfect informeren en adviseren over de verschillende soorten weegschalen. Elke weegschaal wordt voor andere doeleinden gebruikt waardoor het weegvermogen, de opstelling en de kwaliteit van de weegapparatuur per situatie verschillen. Bij GePeS B.V. vindt u voor iedere klus, productie en weegmoment de juiste industriële weegschaal van een hoogwaardige kwaliteit!

Weegschaal kopen bij GePeS B.V. uit Harderwijk

Als specialist op het gebied van industriële weegapparatuur informeren en adviseren we u graag over de uitgebreide mogelijkheden, toepassingen en software van een Salter weegschaal. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit, een klantgerichte service en een snelle en flexibele levering. Vragen? Bel dan naar +31(0)341 432 23.

Bel 085 - 7325638

Heeft u nog vragen over 'Salter weegschaal'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met * zijn verplicht

  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell