Professionele weegschalen

GePeS b.v. uit Harderwijk is dé partner voor al uw professionele weegschalen! Al jaren helpen we bedrijven in verschillende branches aan de juiste grote weegschaal voor hun productie en wegingen. Het aanbod industriële, professionele weegschalen van GePeS b.v is dan ook eindeloos en we helpen u graag om de juiste keuze te maken en op zoek te gaan naar uw ideale oplossing. Naast een uitgebreid aanbod aan weegapparatuur, zoals een bankweegschaal, kunt u bij ons ook altijd rekenen op een klantgerichte service, uitstekende kwaliteit en een snelle en flexibele levering!

Professionele weegschalen met software

Al onze weegsystemen worden gecomplementeerd met de juiste software oplossingen zodat de grote weegschaal naadloos aansluit op uw doeleinden en de weegdata eenvoudig kunnen worden afgelezen, bijgesteld, opgeslagen en samengevoegd. De softwaremogelijkheden voor onze professionele weegschalen zijn uiteraard uit te breiden met verschillende extra’s en opties. Vraag onze specialisten naar meer informatie of bekijk het aanbod direct online. Een greep uit ons assortiment:

Bankweegschaal voor intern gebruik

GePeS b.v. is de importeur en distributeur van industriële weegschalen van de Avery Weigh-Tronix groep. Avery Weigh is een van de belangrijkste producten op het gebied van weegapparatuur en biedt een ruim aanbod met een hoogwaardige kwaliteit waardoor we u bij GePeS aan een uitstekende grote weegschaal kunnen helpen. Onze bankweegschaal is geschikt voor intern gebruik en kan op diverse manieren worden uitgelezen. Grote voordelen van een bankweegschaal zijn:

  • RVS plateau;
  • Spatwaterdicht toetsenbord;
  • Verlicht display;
  • Automatische tarra functie.

Alle weegschalen zijn bij in verschillende uitvoeringen en typen te verkrijgen waardoor er altijd een geschikte grote weegschaal voor uw werkzaamheden tussen zit!

Contact opnemen met GePeS B.V. uit Harderwijk

GePeS b.v. importeert en distribueert al jaren professionele weegschalen van de fabrikant Avery Weigh-Tronix. Het vooruitstrevende karakter van deze weegapparatuur en de uitstekende kwaliteit van de producten zorgt ervoor dat dit toonaangevende merk perfect aansluit bij de missie van GePeS. Heeft u vragen over een bankweegschaal die u op onze website heeft gezien of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op met onze behulpzame klantenservice door te bellen met telefoonnummer +31(0)341 432 23.

Bel 085 - 7325638

Heeft u nog vragen over 'Professionele weegschalen'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met * zijn verplicht

  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell