Professionele plateauweegschaal

Een professionele plateauweegschaal met software op maat vindt u bij GepeS B.V. Door de ruime ervaring in de verkoop van industriële weegapparatuur kunnen we ook uw bedrijf of instelling voorzien van een passende weegschaal. Ieder productieproces is anders en vraagt daarom om een andere weegmethode. In het uitgebreide aanbod weegschalen van GepeS B.V. vindt u altijd een weegplateau dat naadloos en draadloos aansluit bij uw productieproces inclusief klantgerichte software.

Professionele plateauweegschaal veelzijdig bruikbaar

Bij GepeS B.V. uit Harderwijk kunt u terecht voor diverse soorten en maten weegschalen. Een veelzijdig bruikbaar exemplaar is daarbij de professionele plateauweegschaal. Deze weegschaal is geschikt voor een uiteenlopend weegvermogen en kan in elke denkbare omgeving worden toegepast. Door het veelzijdige gebruik van de professionele plateauweegschaal adviseren we u bij GepeS B.V. graag over de juiste uitvoering voor uw bedrijf. Hierbij worden onder meer het materiaal, weegvermogen, nauwkeurigheid, explosieveiligheid en de waterdichtheid meegenomen. De aanschaf van een weegplateau, draadloos “uit de losse pols” betekent in de regel een miskoop, en achteraf is dit uiteraard niet meer op te lossen. Twijfelt u nog over de juiste Salter weegschaal of zou u graag een afspraak maken met een van onze specialisten? Dat kan! Wij komen graag op bezoek om te zien waar uw weegplateau aan moet voldoen, kiest u bijvoorbeeld voor een draadloos versie of de standaard uitvoering? Daarnaast brengen we vrijblijvend een klantgerichte offerte uit.

Maak een afspraak en ontvang persoonlijk advies

Bij GepeS B.V. helpen wij u graag verder bij het maken van uw keuze voor een weegplateau, draadloos of standaard. Hiervoor kunt u het beste even een afspraak maken met een van onze specialisten. Vragen op het gebied van het koppelen van weegapparatuur kunt u ook altijd stellen aan een van onze medewerkers via het telefoonnummer +31(0)341 432 23. Wij hopen u snel te spreken!

Bel 034 - 1432231

Heeft u nog vragen over Professionele plateauweegschaal?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen Bel 034 - 1432231
  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell