Kraanweegschaal kopen

Een professionele kraanweegschaal laat u leveren door GePeS B.V. uit Harderwijk. Als specialist op het gebied van industriële weegapparatuur kunt u bij ons een breed aanbod weegsystemen verwachten met bijpassende software, een klantgerichte service en een uitstekende kwaliteit. Onze weegschalen worden geproduceerd door Avery Weigh-Tronix Inc. en zijn daarmee zeer geschikt voor zwaar dagelijks gebruik. Of u nu in de een laboratorium, voedselfabriek, de bouw of de zware industrie werkt, bij GePeS B.V. vindt u altijd een passend weegsysteem voor uw werkzaamheden!

Tijdwinst met een kraanweegschaal

Ook voor grote zware vrachten en producten vindt u bij GePeS B.V. geschikte weegsystemen. De kraanweegschaal is hiervan een goed voorbeeld. Het grote voordeel van kraanweegschalen ten opzichte van de traditionele vloerweegschaal is de tijdswinst. Vaak werden zware en grote producten met een kraan naar de weegschaal getild om gemeten te worden. Met een kraanweegschaal kan deze meting direct plaatsvinden waardoor u efficiënter te werkt kunt gaan. De moderne weegschalen zijn zelfs in staat de data digitaal op te slaan en met een mobiel weegsysteem door te voeren naar uw computer waardoor u binnen enkele seconden alle data binnen hebt!

Offerte aanvragen en contact opnemen

Bij GePeS B.V. maken we graag een offerte voor de juiste kraanweegschaal of andere professionele weegschaal voor uw werkzaamheden. Zo kunt een weloverwogen keuze maken en weet u zeker dat uw aankoop de moeite waard is. Voor vragen, meer informatie en een deskundig advies kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel met onze klantenservice via telefoonnummer +31(0)341 432 23.

Bel 034 - 1432231

Heeft u nog vragen over Kraanweegschaal kopen?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen Bel 034 - 1432231
  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell