Industriële weegschalen

Sinds 1993 importeert en distribueert GePeS b.v. de industriële weegschalen van het fabrikaat Avery Weigh-Tronix. Avery Weigh-Tronix fabriceert in productiefaciliteiten in Engeland en Amerika de industriële weegschalen onder de merknamen Avery Weigh-Tronix, Salter, Dillon en Avery Berkel.

GePeS b.v. is een samenwerkingsverband aangegaan met Verispect met als doel het toezicht op de naleving van de ijkwet. In de praktijk betekent dit dat een geijkte weegschaal gecontroleerd en goedgekeurd door ons niet meer door het ijkwezen wordt gecontroleerd. Dit geldt voor alle industriële weegschalen ongeacht fabrikaat in nauwkeurigheidsklasse III of IV.

Uit onze ervaring blijkt dat het gebruik van industriële weegschalen door de jaren heen erg is veranderd. Waar in vroeger jaren slechts het gewicht benodigd was is dit tegenwoordig niet meer voldoende. Het voordeel van industriële weegschalen moet zich uiten in het toevoegen van informatie aan de weegdata, denk aan een productieproces waarbij de operator trackingnummers, ordernummers, klantgegevens toevoegt aan de weegdata waardoor volledige traceerbaarheid van artikelen ontstaat.

De industriële weegschalen van GePeS b.v. kunnen volledig klantgericht geprogrammeerd worden om juist aan deze vereisten te voldoen, stel uw vraag op info@gepes.nl en wij bieden de juiste oplossing !

Bel 085 - 7325638

Heeft u nog vragen over 'Industriële weegschalen'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met * zijn verplicht

  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell