Ethernet weegschaal

Beschikt u over een ethernet netwerk en wilt u uw weegschaal hierop aansluiten? Dan zult u een adapter moeten aanschaffen voor het aansluiten van de weegschalen op een IP-gebaseerd ethernet netwerk. Dankzij de adapter kan het meetsysteem direct geïntegreerd worden met automatische configuratie via DHCP of statische IP-toewijzing. U heeft hiermee altijd draadloos toegang tot de actuele meetgegevens.

Ethernet netwerk voor uw weegschaal

Dankzij het Ethernet netwerk is uw weegschaal vanaf een afstand te controleren, monitoren en in te stellen. Zo kunt u op elk gewenst moment van de dag data raadplegen en verwerken. Een zeer efficiënte en effectieve manier om uw productieproces te verbeteren. Wilt u ook tijd overhouden voor andere werkzaamheden? Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Harderwijk. U heeft de keuze uit verschillende soorten weegschalen zoals een veerunster.

Een ethernet weegschaal van Avery Weigh-Tronix

Al meer dan 20 jaar zijn wij importeur en distributeur van industriële weegschalen van de Avery Weigh-Tronix groep. De producten worden onder verschillende merknamen verkocht en zijn allen ISO 9001/ EN 29001 gecertificeerd. Om de functionaliteit van het product te vergroten, ontwikkelen wij graag een passende software met mobiel netwerk die geheel aan uw wensen voldoet. Vraag vandaag nog een kennismakingsgesprek aan door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)341 432 231. Wij maken graag nader kennis met u.

Bel 034 - 1432231

Heeft u nog vragen over Ethernet weegschaal?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen Bel 034 - 1432231
  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell