Checkweegschaal

Voor een afgestelde checkweegschaal gaat u naar GePeS B.V. in Harderwijk! Sinds jaar en dag kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod industriële weegsystemen. Zowel voor kleine als grote bedrijven, grote of kleine gewichten en allerlei werkzaamheden vindt u bij ons gegarandeerd een passend weegsysteem. Naast een uitgebreid aanbod kunt u bij GePeS B.V. ook altijd rekenen op een klantgerichte service en een hoogwaardige kwaliteit!

Checkweegschaal voor nauwkeurige afmetingen

Het assortiment weegsystemen is grofweg onderverdeeld in enkele productgroepen. Een veel gebruikt weegsysteem in de voedselbranche is bijvoorbeeld de checkweegschaal. Met behulp van deze weegschaal worden hoeveelheden nauwkeurig afgemeten waardoor bijvoorbeeld een pak melk altijd even vol zit en iedere taart uit de supermarkt evenveel weegt. Bij GePeS B.V. uit Harderwijk vindt u verschillende checkweegschalen en wij adviseren u graag over de checkweegschaal die perfect past bij uw behoefte en wensen. Daarnaast kunnen we uw weegschaal tevens afleveren met een persoonlijk afgestemde software waardoor u een optimaal resultaat kunt halen uit uw aankoop!

Meer informatie of bestellen? Neem contact op met GePeS B.V. uit Harderwijk

Heeft u interesse in het aankopen van een van onze industriële weegschalen of zou u graag een offerte opvragen voor verschillende modellen? Bel dan naar +31(0)341 432 23 voor meer informatie en maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor de implementatie! 

Bel 085 - 7325638

Heeft u nog vragen over 'Checkweegschaal'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Velden met * zijn verplicht

  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell