Weegsystemen

Avery Weigh-Tronix heeft productiefaciliteiten in Engeland en Amerika en levert weegsystemen voor de industriële sector waaraan de hoogste eisen gesteld mogen worden. De apparatuur is bestemd voor zwaar dagelijks industrieel gebruik. Binnen uw productieproces bent u zoekende naar een weger voor het vergaren van data in de ruimste zin van het woord? Bij GepeS B.V. uit Harderwijk kunnen wij u van dienst zijn. Wij bieden u een weegsysteem voor machinebouw van een vooraanstaand Europees fabricaat welke wereldwijd een tweede plaats inneemt op dit gebied. GepeS B.V. importeert de industriële weegsystemen van Avery Weigh-Tronix. Wereldwijd worden de producten in 200 landen geleverd en de groep biedt werk aan ± 2400 mensen. Kijkt u vooral rond op de website voor een eerste indruk van het assortiment en laat het ons weten als u vragen heeft over een weegtoestel dat u heeft gezien.

Weegsystemen en software

De weegsystemen worden in de regel gecomplementeerd met softwareoplossingen zodat het geheel de weegdata samenvoegt met andere relevante gegevens. Denk hierbij aan ordernummers, personeel, afdelingen, etc. Er zijn standaard softwareoplossingen beschikbaar, hiernaast heeft GepeS B.V. de mogelijkheid om klantgericht software te ontwikkelen. Dit gebeurt “in huis” zodat er korte lijnen zijn tussen gebruiker en ontwikkelaar om fouten te voorkomen. Voor elke weger geldt dat deze afgestemd moet zijn op de behoeften, in veel gevallen dient de weger klantgericht geprogrammeerd te worden om op de werkplek te functioneren en de meest optimale gebruikersvriendelijkheid te bieden aan de operators. Als één van de weinige aanbieders bieden wij wegers welke gelijk als PC’s volledig vrij afgestemd kunnen worden hierop, voor lage kosten en snelle levertijden.

GepeS B.V. als importeur van uw nieuwe weegsysteem voor machinebouw

GepeS B.V. importeert en distribueert ieder soort weegsysteem voor vrachtwagens in de machinebouw binnen de Benelux van de fabrikant Avery Weigh-Tronix. Er is specifiek gekozen voor een wereldwijd aanwezige producent waardoor ook “global” klanten zich kunnen standaardiseren op dezelfde Avery Weigh-Tronix weegsystemen in elke productiefaciliteit wereldwijd. Dankzij GepeS B.V. krijgt u altijd een weegtoestel dat perfect aansluit bij uw behoeften.

Een afspraak maken voor advies over het beste weegtoestel

Wij maken graag een afspraak om vrijblijvend een afspraak te maken om te bezien in hoeverre wij behulpzaam kunnen zijn bij het beter inzichtelijk maken van uw productieproces. Zo kunnen wij uw weegsysteem op uw netwerk aansluiten. Dit is mogelijk wanneer u een ethernet netwerk heeft. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van ons assortiment en de specificaties van ieder weegtoestel. U kunt dan ook eerst telefonisch contact met GepeS B.V. opnemen voor verdere uitleg. U kunt onze klantenservice bereiken door te bellen met telefoonnummer +31(0)341 432 23. Wij hopen u snel te spreken en te kunnen voorzien van een gloednieuw weegsysteem van Avery Weigh-Tronix voor machinebouw.

Bel 034 - 1432231

Heeft u nog vragen over Weegsystemen?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen Bel 034 - 1432231
  • Avery Weigh-Tronix is één van de belangrijkste producenten van weegapparatuur en weegschalen (wereldwijd nr. 2).
  • Wij hebben productiefaciliteiten in U.K. / U.S.A. / India / China / Maleisie en +- 4000 werknemers.
  • GePeS B.V. ontwikkelt de software "in huis", waardoor er korte lijnen tussen gebruiker en ontwikkeling zijn.
  • Hierdoor is een kortere levertijd mogelijk en voorkomen we miscommuncaties.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER ONS DIVERSE AANBOD?

NEEM CONTACT OP

ONZE HANDELSMERKEN

Avery Weigh-Tronix
Dillon
Brecknell
Avery Berkel
Salter Brecknell