Nieuws

Home Nieuws
2012 Avery Weigh-Tronix introduceert de volledig nieuw ontwikkelde lijn producten. In totaal zijn 8 verschillende modellen indicatoren ontwikkeld (Z serie) – een volledig nieuwe lijn checkwegers specifiek voor de foodsector (ZQ serie), samen met rvs weegplateau’s ook specifiek voor de foodsector (IP69K waterdicht)

2011 Avery Weigh-Tronix introduceert de nieuwe weegbrug, BMS-T. De BMS-T is een stalen weegbrug welke gebruik maakt van de WeighBar, de meest betrouwbare loadcell in de markt. Het ontwerop is modulait en kan verscheept worden in één 20 foot container waardoor het met name zeer geschikt is vooor opstellingen die in de toekomst eventueel verplaats moeten worden en voor export doeleinden.

2011 Avery Weigh-Tronix neemt Central Weighing Limited (UK) over. Het bedrijf produceert en levert diverse weegsystemen voor vrachtwagens. De producten zullen de komende tijd toegevoegd worden aan het AWTX programma.

2009 ITW & Avery Weigh-Tronix nemen de fabrikant van weegindicatoren GSE (USA) over. De overname geeft aan dat ITW d.m.v. zowel overnames &investeringen in nieuwe productontwikkeling de marktleiders positie wil verstevigen.

2008 ITW ( Illinois Tool Works) nieuwe eigenaar Avery Weigh-Tronix.
ITW is een Fortune 500, beursgenoteerd bedrijf uit Chicago, USA. Het bedrijf is eigenaar van meer dan 825 industriele fabrikanten in 52 landen. Door de nieuwe eigenaar zijn grote investeringen in R & D mogelijk welke de aankomende jaren voor nieuwe producten zal zorgen.