Nieuws

Home Nieuws
> ZM4 ZM5 en ZM6 indicatoren introduceren volledig vrij programmeerbare weegindicatoren in Lua programmeertaal.
Standaard ingebouwd : SQlite dbase, Json, email server, webserver, ftp server, 10 x TCP/IP socket, Ethernet IP, Modbus TCP, 2 x USB, 3 x RS232, 1 x SD slot.

> Avery Weigh-Tronix introduceert de volledig nieuw ontwikkelde lijn producten. In totaal zijn 8 verschillende modellen indicatoren ontwikkeld (Z serie) – een volledig nieuwe lijn checkwegers specifiek voor de foodsector (ZQ serie), samen met rvs weegplateau’s ook specifiek voor de foodsector (IP69K waterdicht)

> Avery Weigh-Tronix introduceert de nieuwe weegbrug, BMS-T. De BMS-T is een stalen weegbrug welke gebruik maakt van de WeighBar, de meest betrouwbare loadcell in de markt. Het ontwerp is modulair en kan verscheept worden in één 20 foot container waardoor het met name zeer geschikt is voor opstellingen die in de toekomst eventueel verplaats moeten worden en voor export doeleinden.

> Avery Weigh-Tronix neemt Central Weighing Limited (UK) over. Het bedrijf produceert en levert diverse weegsystemen voor vrachtwagens. De producten zullen de komende tijd toegevoegd worden aan het AWTX programma.

> ITW / Avery Weigh-Tronix neemt de fabrikant van weegindicatoren GSE (USA) over. De overname geeft aan dat ITW d.m.v. zowel overnames &investeringen in nieuwe productontwikkeling de marktleiders positie wil verstevigen.

> ITW ( Illinois Tool Works) nieuwe eigenaar Avery Weigh-Tronix.
ITW is een Fortune 500, beursgenoteerd bedrijf uit Chicago, USA. Het bedrijf is eigenaar van meer dan 825 industriele fabrikanten in 52 landen. Door de nieuwe eigenaar zijn grote investeringen in R & D mogelijk welke de aankomende jaren voor nieuwe producten zal zorgen.